top of page

Even voorstellen

_DSC1365.jpg

Leuk dat je mijn website bezoekt!


Mijn naam is Marlien Smit, ik heb een grote passie voor de (natuur)fotografie. Door mijn baan als freelance paardensportjournaliste en fotograaf heb ik de vrijheid om soms al voor dag en dauw met mijn camera op pad te gaan. Mede door mijn paarden, heb ik een liefde ontwikkeld voor het in de buitenlucht fotograferen van flora, fauna en fraaie landschappen. 

Rust en eenvoud. Dat zijn denk ik toch wel de terugkerende thema’s in mijn foto’s. De rust van de natuur probeer ik door te laten klinken in mijn landschaps- of natuurfoto’s. Een adembenemende zonsopkomst, een eenzame paddenstoel of het gefluit van een vroege vogel. De eenvoud van een voorwerp of situatie leg ik met plezier vast. Een foto is voor mij geslaagd als ik de omstandigheden, zoals stilte of bijzonder licht, terug kan vinden in een foto.

 

Straatfotografie is mijn 'guilty pleasure', spannend en leuk tegelijk.
De afgelopen jaren ben ik ook regelmatig als fotograaf gevraagd voor minder voor de hand liggende opdrachten, zoals huwelijken, uitvaarten, zwangerschapsfotografie. Vanwege het privé-karakter van deze opdrachten publiceer ik deze foto's niet.

"Ik hoor graag de stilte in mijn foto's"

bottom of page